top of page

SZAKMAI
FRISSITŐ

 • „CSINÁLÁS” TANíTÁSA
 • VIDEÓ ALAPÚ
  TUDÁSMENEDZSMENT
 • E-LEARNING

Kiss Ferenc, az Információs Társadalomért Alapítvány vezetője a legújabb videostreamingen alapú e-learning módszertanokat és technológiákat ismerteti, melyekkel a szóban át nem adható tudásokat lehet megőrizhetővé tenni.

 • KOLLEKTÍV KREATIVITÁS 
 • GAMIFICATION 
 • FOLYAMATOS KÖZÖS FEJLESZTÉS

Várnagy Priszcilla, a Be-novative alapítója és ügyvezető igazgatója arról fog beszélni, hogyan lehet kiaknázni a kollektív kreativitást, hogy azokból a fejlesztési ötletekből, amelyek a cég növekedését segítik, minél gyorsabban új termék- vagy szervezet-fejlesztési projektek alakulhassanak.

 • TAPASZTALAT-
  MENEDZSMENT 
 • SZERVEZETI AGY
 • VIRTUÁLIS TANÁCSADÓ

Szertics Gergely, az Analogy Dialogue egyik alapítója egy olyan, a virtuális tapasztalatmenedzsment igényekre építkező eszközt mutat be, mely az egyedi szervezeti tudásokat képes összesíteni és kontextusfüggő tanácsokká formálni.

Egy finom reggeli, festői környezetben,
különleges társaságban

 

Helyszín: Quintess Villa  Budapest, II. kerület, Páfrány u. 22.

2013. december 4. 8:00 - 10:30

+36 30 410 0486

Eddig az informatika korlátai határozták meg, hogy mit lehet megvalósítani a HR-ben. Ma már a HR problémákat modellezzük le informatikailag.  A nagyon közeli jövő, hogy ezt a szakterületet is lényegesen át fogják alakítani a technológiai fejlesztések. Vannak olyan  kulcsszavak, amelyek átírják azt, ahogy az együttműködésről eddig gondolkodtunk. Kiváncsi rá? Megmutatjuk!

Technológiai innovációkkal a HR terület fejlesztéséért

CROWDSOURCING
GAMIFICATION
SZEMANTIKUS KERESÉS

Regisztráció

András több éves tanácsadói, és mintegy 17 éves felsővezetői tapasztalattal rendelkezik a biztosítási és banki szektorban. A pályája kezdetén tanácsadó és könyvvizsgáló cégeknél dolgozott, majd több, mint 10 évig az egyik legnagyobb hazai biztosító főkönyvelője, pénzügyi-számviteli igazgatója, illetve befektetési vezetője volt. Ezt követően a biztosítói cégcsoporthoz tartozó több, mint 150 főt foglalkoztató pénzintézet elnök-vezérigazgatója volt 5 évig, majd a régió legnagyobb biztosításközvetítői csoportjánál dolgozott pénzügyi vezérigazgató-helyettesként. Tavaly ősz óta ismét tanácsadóként dolgozik, elsősorban az innovációs megoldásokra fókuszál. Gépészmérnöki, közgazdász, könyvvizsgálói, adószakértői és angliai MBA végzettséggel rendelkezik, a Magyar Könyvvizsgáló Kamarának 1997 óta tagja.

HARNOS ANDRÁS

meghívott vendég előadó

bottom of page